FAQ

Vanliga frågor

 

Vad krävs det för att få delta i NNIF:s träningar?

Du ska kunna uppvisa nationskort på anmodan. I övrigt behöver du inte ha några speciella förkunskaper, alla studenter är välkomna. Du behöver inte vara medlem i Norrlands Nation. Kontrollera på resp. sektionssida om någon speciell utrustning behövs för att delta i en träning. För gymmet är det träning på eget ansvar som gäller då förmännen inte är där hela tiden.

 

Vad kostar det att delta i era träningar?

Det kostar endast 200 kr för att få delta i alla sektioners verksamhet hela terminen. Några sektioner tar ev. ut en extra avgift för att täcka högre lokal- och materialkostnader.

 

Vad kostar erat gymkort?

500 kr per termin + 100 kr i deposition för tagg.

 

Vad kostar badminton?

250 kronor per termin

 

Hur/när betalar jag?

Betalning sker med swish/kontant till förman under ett av dina första träningspass.

 

Vem ska jag kontakta om jag vill gå på en träning?

För alla vanliga träningar gäller att det bara är att komma dit så får du vara med. Det kan dock vara bra att prata med en förman innan, så får du veta säkert vad som gäller för tillfället.

 

Vad innebär en städdag?

Städdagar brukar inträffa två söndagar varje termin på Norrlands Nation. Det betyder att alla föreningar, som ju väldigt generöst får utnyttja nationens lokaler till möten och fest, ställer upp med att i gengäld storstäda nationen. Detta betyder alltså att även NNIF:s medlemmar skall hjälpa till. En typisk städdag börjar kl. 12 och efter ca 3 timmars städande på anvisat område erbjuds lite enklare mat. Den stora fördelen med att ha deltagit i en städdag är dock att man erbjuds en gratis städsexa senare under terminen, dvs. nationen står då för en trerätters middag inkl. dricka. Men bara till de som hjälpt till att städa.Att inte ta chansen att vara med och städa är alltså ganska dumt om man ser till vad man får i utbyte! Ju fler som är med och städar, desto roligare blir det ju dessutom på städsexan :)

 

Är man försäkrad när man är medlem i NNIF?

Nej, tyvärr inte.

 

Har ni olika träningstider för killar och tjejer?

Vi tränar alla tillsammans förutom på damfotbollen.

 

Var bör man ha sin väska under träningen?

Lämna inte dina saker i omklädningsrummet under ett träningspass, ta med dessa in i idrottshallen istället. Tyvärr har folk tidigare fått värdesaker och kläder stulna när dessa lämnats i omklädningsrum.

 

Erbjuder NNIF någon dans?

Nej, det gör vi inte. Men du kan vända dig till www.attra.nu , www.swingkatten.org eller www.monserratmusic.com om du är intresserad av att dansa.

 

Jag skulle vilja starta upp en ny idrott. Hur gör jag?

Börja med att ta kontakt med någon i styrelsen så hjälper vi dig vidare. Vi hjälper till med att boka träningslokal, fixa material och marknadsföra den nya sporten. Det mesta brukar gå att ordna och vi är glada för alla som vill engagera sig!

Norrlands nations idrottsförening

- studentidrott när den är som bäst

 

Kommande evenemang

Upcoming events

 

Vill ditt företag synas här?

Kontakta pr@nnif.se

7/5

Student-SM i Strongman anordnas av Strongmansektionen. Swedish student championships in Strongman arranged by the Strongman section.

Mer info

18/4-24/4

En NNIF-klassiker. NNIF utmanar dig att delta i alla våra aktiviteter under en vecka. NNIF challenges you to participate in all our activities during one week.

Mer info

21/5

Upplands starkaste man/kvinna anordnas av Strongmansektionen.

Uppland's strongest man/woman arranged by the Strongman section.

Mer info